top of page

Avatud pooriga PUR vaht

Avatud pooriga pihustusvaht koosneb pooridest, mis ei ole täielikult suletud, võimaldades õhul täita materjali sees olevad avatud ruumid.

Tihedus: avatud pooridega vaht on vähem tihe kui suletud pooridega vaht, mille tulemuseks on pehmem ja paindlikum tekstuur.

Isolatsiooniomadused: kuigi see tagab hea soojusisolatsiooni, on avatud pooridega vaht eriti tõhus heli neeldumisel. Seda kasutatakse sageli piirkondades, kus helikontroll on prioriteetne, näiteks siseseinad.

Paisumine: avatud pooriga vaht paisub pealekandmise ajal märgatavalt, muutes selle sobivaks ebakorrapäraste või raskesti ligipääsetavate ruumide täitmiseks.

Niiskuseauru läbilaskvus: avatud pooridega vaht on niiskusaurudele paremini läbilaskev, mis tähendab, et see võimaldab veeauru imbumise korral sisemusse teatud määral kuivada.


Avatud pooriga PUR vahtu ehk pihustusvahtu kasutatakse tavaliselt siseseinte soojustamiseks. Selle paindlikkus ja võime kohanduda ebakorrapäraste ruumidega muudavad selle selle rakenduse jaoks sobivaks. Tänu suurepärastele helineeldumisomadustele kasutatakse avatud pooriga PUR vahtu elu- ja ärihoonete heliisolatsiooniks. Seda kasutatakse sageli piirkondades, kus mürakontroll on hädavajalik.

Avatud pooridega vaht on efektiivne mitmesuguste ehitusdetailide, sealhulgas seinte ja lagede õhutihendamiseks. See aitab vähendada energiakadu tuuletõmbuse ja õhulekete tõttu.

Avatud pooridega PUR vaht ehk pihustusvaht on mitmekülgne isolatsioonimaterjal, mis pakub teatud stsenaariumide korral konkreetseid eeliseid, eriti kui olulised on heli neeldumine ja paindlikkus. Oluline on hoolikalt hinnata oma projekti spetsiifilisi nõudeid ja konsulteerida isolatsioonispetsialistidega, et leida sobivaim isolatsioonilahendus.



PUR vahuga majade soojustamine. PURON soojustab PUR vahuga majade fassaadid, seinad, vundamendid, soklid, katused, laed, keldrid ja põrandad.

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page