top of page

PUR vaht ehk PUR pihustusvaht

PUR pihustusvahu isolatsioon on mitmekülgne ja tõhus isolatsioonimaterjal, mis kantakse peale pihustuspüstoli abil. Esmalt vedelikuna ja seejärel paisub ja tahkub, moodustades õmblusteta ja ühtlase kihi. Pihustusvahust isolatsiooni on kahte peamist tüüpi: avatud ja suletud pooriga.


PUR vahu ehk PUR pihustusvahust isolatsiooni kasutuskohad:

Katused: pihustusvahtu kasutatakse tavaliselt katuste isoleerimiseks ja tihendamiseks, pakkudes tõhusat tõket kuumuse ja niiskuse eest.

Seinad: seda saab kanda sise- või välisseintele, aidates luua õhutiheda ja hästi isoleeritud hoone välispiirde.

Pööningud: pihustusvaht on suurepärane valik pööningute isoleerimiseks, kuna seda saab kanda katuseteki alumisele küljele, luues konditsioneeritud ruumi.

Keldrid: suletud pooriga pihustusvahtu kasutatakse sageli niiskusohtlikes piirkondades, et tagada nii isolatsioon kui ka niiskustõke.

Kaubanduslikud ja tööstuslikud pinnad: pihustusvahust isolatsiooni kasutatakse laialdaselt äri- ja tööstushoonetes selle mitmekülgsuse ja energiatõhususe tõttu.


Oluline on märkida, et pihustusvahuga isolatsiooni pealekandmine nõuab professionaalseid teadmisi. Nõuetekohane paigaldamine on otsustava tähtsusega soovitud isolatsioonivõime saavutamiseks ja selliste probleemide vältimiseks nagu mittetäielik paisumine või ebaõige tihendamine. Täpseks hindamiseks ja kasutamiseks on soovitatav konsulteerida litsentseeritud isolatsioonitöövõtjaga.



PUR vahuga majade soojustamine. PURON OÜ soojustab PUR vahuga majade fassaadid, seinad, vundamendid, soklid, katused, laed, keldrid ja põrandad.

Recent Posts

See All
bottom of page