top of page

PUR vahuga soojustades säästad aega ja raha

Soojustustööde hind on kliendi ja majaomaniku esmasem küsimus. Kas soojutamine PUR vahuga on kallis? Vastus on - ei ole kallis ja seda selgelt nentides. Hinna osas tuleb arvestada mitmeid detaile ja teisalt ei tohiks PURON OÜ spetsialistide sõnul ka ainult hinnast lähtuda. Traditsiooniline vill on materjalina üldiselt ikkagi odavam, kuid siin on ka see nüanss, et oma aega ei arvestata sisse. PUR vahu puhul lisanduvad paigaldajad, spetsialistide töötunnid jne. Kui võtta arvesse villa paigaldamisel ka töömeeste aeg ja tasu, on PUR vaht võrdlemisi samas hinnaklassis. Teostus on lihtsalt nii palju kiirem.


Kui võrrelda erinevate lahenduste soojapidavust ja arvestada kõiki vajaminevaid tegureid, siissama soojapidavuse saavutamiseks tuleb suletud pooridega PUR vahuga soojustamine odavam kui villaga.


PUR vahutööde teema ilmselt kõnetas ja Sa uurid rohkem infot siis võta julgelt PURON OÜ-ga ühendust. Saad kiire vastuse kõikidele PUR vahutöödega seonduvatele küsimustele ja nii on juba lihtsam otsustada.


PURON OÜ soojustab PUR vahuga majade fassaadid, seinad, vundamendid, soklid, katused, laed, keldrid ja põrandad. Kogu kinnisvara saab soojaks PUR vahuga. PUR vahuga säästad aega ja raha.

Recent Posts

See All
bottom of page