top of page

Pööningute soojustamine PUR vahuga

Updated: Aug 3, 2023

Ühelt poolt on viilkatus välimine vahesein, mis eraldab siseruumid välitingimustest, teisest küljest on pööning ülemise korruse lae, seinte ja katuse vaheline ruum. Maja ehitamisel tasub mõelda sellele, kas ehitada pööning kohe või jätta see kasutamata. Kas sellise pööningu kasutamise eesmärk võib tulevikus muutuda ja saada elamispinnaks? Igal juhul on PUR vaht tõhus valik nii viilkatuse kui ka pööningu soojustamiseks.


Ärklikorruse soojustamine võib olla üsna keeruline ettevõtmine, sest vajab oskuslikke töömehi ja kvaliteetset materjali. Tehes katuse soojustamise odavate materjalide ja kogenematute inimestega on üsna tõenäoline, et soojust see katus eriti kinni ei pea ja kodu kütmisele kulub tohutul hulgal energiat ja raha. Katuse soojustamine on töö, mida ei tasu teha ülejala, vaid üks kord ja korralikult. Hilisem parandamine või üle tegemine on ajamahukas ja kindlasti ka üsna kallis. Seega tasub kohe alguses teha õige valik ja investeering, et hoida kokku ajalist ja materiaalset ressurssi. Soojustamine PUR vahtpolüuretaaniga, tagab soojustuse ja rahuliku une hästi soojustatud majas.


PUR vahuga majade soojustamine. PURON OÜ soojustab PUR vahuga majade fassaadid, seinad, vundamendid, soklid, katused, laed, keldrid ja põrandad.





Recent Posts

See All
bottom of page