top of page

Vundamentide, soklite ja keldrite soojustamine

Vundamentide, soklite ja keldrite soojustamisel pakub PUR vaht kahest aspektist olulise eelise. Nimelt vajavad kõnealused objektid ka niiskustõket ning nad kipuvad olema üsna ebakorrapärase ja konarliku pinnaga.


Hüdroisolatsioon

Appi tuleb suletud pooridega PUR vaht, mis tagab tänu oma struktuurile automaatselt ka ideaalse niiskustõkke. Soojustatavale pinnale pihustatud materjal on nn. õmblusevaba, välistatud on külmasillad ja igasugused vahekohad, praod ja augud, kust võiks õhk või niiskus läbi liikuda.


Ebaühtlase pinna soojustamine

PUR vahule ei leidu vastast, kui soovid soojustada näiteks maa- või paekivist laotud soklit. Paisuv ja hästi nakkuv vaht täidab kõik praod ja tühimikud ning samal ajal kopeerib kujult aluspinda, mis loob lisavõimalusi välisilme kujundamisel.

PUR vaht kannatab ka hästi koormust (ca 300 kg/m2 kohta) ja ta säilitab oma tugevuse ning soojustavad ja niiskust tõkestavad omadused kogu hoone eluea vältel.




PURON OÜ soojustab PUR vahuga majade fassaadid, seinad, vundamendid, soklid, katused, laed, keldrid, põrandad ja eriprojektid.




Recent Posts

See All
bottom of page